blank

Nintendo jobbar på en ny, uppdaterad modell av spelkonsolen Nintendo Switch med stöd för 4K skärmar, uppger Bloombergs.

Det har spekulerats om en ny modell av spelkonsolen ett längre tag men så här långt har det inte dykt upp några mere trovärdiga uppgifter – förrän nu. Den nya modellen uppges ha kraftfullare hårdvara, stöd för 4K-skärmar (bättre grafik) och tillsammans med den uppdaterade modellen kommer också en serie nya spel.

The release of the upgraded Switch would be coupled with, or followed by, a slew of games from Nintendo itself and related outside studios, the people said. Those games would address a wide range of players, from casual gamers seeking small doses of escapism to more devoted fans putting in marathon gaming sessions. The focus on next year’s pipeline explains Nintendo’s relatively quiet software release schedule so far this year, the people said.

Bloomberg

Switch

Nintendo har haft svårt att möta efterfrågan på Nintendo Switch på senare tid, under hela året. Den lilla bärbara spelkonsolen har varit hett efterfrågad i pandemi-tider och Nintendo har fått öka produktionen för att få fram tillräckligt med enheter. Succén med Animal Crossing – New Horizons, ett spel för Nintendo Switch, har även det drivit på efterfrågan. Animal Crossing har fram till vidga sålts i mer än 20 miljoner exemplar.

 

* Den 18 oktober 2018 publicerade Bloomberg en längre text, The Big Hack , där det påstås att Apple, Amazon, Super Micro Computer och ett trettiotal amerikanska företag avlyssnades av den kinesiska underrättelsetjänsten. Inget annat media har lyckats hitta några bevis eller indicier som stöder Bloombergs uppgifter, trots att flera omfattande försök har gjorts bland annat av Washington Post. En av de namngivna källorna  i Bloombergs artikel  förnekar dessutom uppgifterna.

Fram till dags dato så har Bloomberg inte tagit tillbaka sina uppgifter.

Super Micro flyttar tillverkningen – Bloomberg har fortfarande inte dementerat sina uppgifter
Bloomberg håller fortfarande fast vid sin historia om kinesiska hackare
Bloomberg har målat in sig i ett hörn
Bloomberg hade fel och borde medge det
Bloombergs oärliga rapport

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x