Vill du synas här?

aug 13, 2018

Vill du synas på Magasin Macken och nå en kunnig och påläst målgrupp?

Magasin Macken är en svensk blogg om Apple, för Apple-användare som också skriver om nöjen, sociala medier, säkerhet och amerikansk politik. Bloggen publicerar texter mellan klockan 07.00 och 23.00 varje dag, året runt, vardag som helgdag. Det publiceras en text i timmen och det är allt från korta nyheter med referenser och länkar till andra till lite längre texter med tips och råd som jag skriver själv. Det är också en del tyckande i form av krönikor och försök till analyser och omvärldsbedömningar. Det skrivs massor på Macken för att uttrycka det kortfattat och du kan nå tusentals läsare och besökare, varje dag.

Samarbeten

Följande gäller för alla samarbeten:

  • Alla samarbeten märks med “Reklamsamarbete” eller “Annons” med en tydlig bild i inledningen och i slutet av texten
  • Alla reklamsamarbeten publiceras i det ordinarie flödet och ligger med i Magasin Mackens stora databas med texter i minst 12 månader, med största sannolikhet längre än så då vi aldrig har rensat i arkiverade artiklar sedan starten.
  • Reklamsamarbeten visas och syns i flödet, inklusive RSS-flödet.
  • Alla inlägg publiceras med länk och bild (utdrag) på Facebook, egen sida, och på Twitter där du når drygt 8 000 följare.
  • Vill du synas här så köper du plats för din text eller så köper du en annons. Det är inte intressant med länkutbyte eller betalning i form av varor eller tjänster.
  • Alla texter ska skickas över på förhand, betalas mot faktura och jag förbehåller mig rätten att tacka nej till texter.

Annonser märks, tydligt, och publiceras i en egen kategori, reklamsamarbeten. Märkningen av texter är i enlighet med Konsumentverkets regler och i enlighet med svensk marknadsföringslag. inga undantag görs. Grundregeln är att tydligt märka annonser och reklamsamarbeten och att inte blanda annonser med det som kan anses vara annan, redaktionell text.

Därför kan du inte, på några villkors vis, köpa länkar i redan befintliga artiklar. Det skulle innebär att innehållet i en redaktionell text ändras så att texten blir en annons – detta är inte möjligt, inte ens om texten markeras som ett reklamarbete.

Vi accepterar inga texter eller annonser som rör cryptovalutor.

Texter

Vill du köpa en annons, direktlänkad till din webbplats så är det också möjligt. Hör av dig med dina önskemål så ska jag se till att din annons syns och att du når våra läsare. Idag finns det fem platser i topp på Mackens första, under sliders. De annonsplatserna säljs halvårsvis och du kan byta det grafiska utseendet två gånger under den perioden, utan extra kostnad.

Priser

Alla reklamsamarbeten faktureras av mitt bolag Winterkvist Design AB (Winterkvist.com) och priserna är som följer:

  • Reklamsamarbete text med länk: 1250 kronor
  • Annons i topp på förstasidan: 6 000 kronor per halvår
  • Banner i slutet av alla texter: 10 000 kronor per halvår

Har du ändra förslag så kontakta mig så ser vi om vi inte kan sy ihop något.

Alla priser är angivna exklusive moms.

Kontakt

Vill du kontakta mig direkt så kan du göra det på flera sätt.

Du kan skicka ett mejl – använd adressen nedan.

mikael@winterkvist.com

Du kan nå mig på Twitter där jag heter Northwiz och finns på https://twitter.com/northwiz.

Du kan naturligtvis även ringa: 070-675 18 37

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: