blank

Vill du synas på Magasin Macken och nå en kunnig och påläst målgrupp?

Magasin Macken är en svensk blogg om Apple, för Apple-användare som också skriver om nöjen, sociala medier, säkerhet och amerikansk politik. Bloggen publicerar texter mellan klockan 07.00 och 23.00 varje dag, året runt, vardag som helgdag. Det publiceras en text i timmen och det är allt från korta nyheter med referenser och länkar till andra till lite längre texter med tips och råd som jag skriver själv. Det är också en del tyckande i form av krönikor och försök till analyser och omvärldsbedömningar. Det skrivs massor på Macken för att uttrycka det kortfattat och du kan nå tusentals läsare och besökare, varje dag.

Samarbeten

Följande gäller för alla samarbeten:

  • Alla samarbeten märks med ”Reklamsamarbete” eller ”Annons” med avsändaren angiven
  • Alla reklamsamarbeten exponeras under 5-7 dagar via slidern i topp, på förstasidan, och sedan ligger artikeln kvar, sökbar på bloggen minst i ett år, 12 månader.
  • Reklamsamarbeten visas och syns i flödet, inklusive RSS-flödet.
  • Alla inlägg publiceras med länk och bild (utdrag) på Facebook, egen sida, och på Twitter där du når drygt 8 000 följare.
  • Vill du synas här så köper du plats för din text eller så köper du en annons. Det är inte intressant med länkutbyte eller betalning i form av varor eller tjänster.
  • Alla texter ska skickas över på förhand, betalas mot faktura och jag förbehåller mig rätten att tacka nej till texter.

Märkningen av texter är i enlighet med Konsumentverkets regler och i enlighet med svensk marknadsföringslag. Inga undantag görs.

Betalda länkar ska vara annonsmarkerade, en regel utan undantag. Texter som är reklamsamarbeten kommer att märkas som sådana och nej, det finns inga undantag och jag kommer inte på några villkors vis göra några undantag. Magasin Macken har idag ett annonssamarbete med Google och med Amazon. Det visas annonser från Google och klickar besökare på länkar eller köper något via Amazon och kommer till eras e-handel via en länk på en här bloggen så utgår en liten ersättning, per klick och köp.

Texter

Har du ingen som kan skriva en text så kan jag ordna det, dvs jag kan skriva dina text (mot en extra kostnad), skicka den till dig för godkännande, innan publiceringen. Innan jag skriver en text så kommer vi överens om priset och då jag är professionell skribent med över 40 års erfarenhet så skriver jag en text som du är nöjd med men jag gör det inte för några hundralappar.

Vill du köpa en annons, direktlänkad till din webbplats så är det också möjligt. Hör av dig med dina önskemål så ska jag se till att din annons syns och att du når våra läsare. Idag finns det fem platser i topp på Mackens första, under sliders. De annonsplatserna säljs halvårsvis och du kan byta det grafiska utseendet två gånger under den perioden, utan extra kostnad.

Priser

Alla reklamsamarbeten faktureras av mitt bolag Winterkvist Design AB (Winterkvist.com) och priserna är som följer:

  • Reklamsamarbete text med länk: 1000 -1500 kronor
  • Annons i topp på förstasidan: 3000 kronor per halvår
  • Banner i slutet av alla texter: 5 000 kronor per halvår
  • Skribent (jag skriver din text): 1000-1500 kronor per text

Har du ändra förslag så kontakta mig så ser vi om vi inte kan sy ihop något.

Alla priser är angivna exklusive moms.

Kontakt

Vill du kontakta mig direkt så kan du göra det på flera sätt.

Du kan skicka ett mejl – använd adressen nedan.

Du kan nå mig på Twitter där jag heter Northwiz och finns på https://twitter.com/northwiz.

Du kan naturligtvis även ringa: 070-675 18 37