Vill du synas på Macken X och nå en kunnig och påläst målgrupp?

Macken X är en svensk blogg om Apple, för Apple-användare men som också skriver om nöjen, sociala medier. säkerhet och amerikansk politik. Bloggen publicerar texter mellan klockan 07.00 och 23.00 varje dag, året runt, vardag som helgdag. Det publiceras en text i timmen och det är allt från korta nyheter med referenser och länkar till andra till lite längre texter med tips och råd som jag skriver själv. Det är också en del tyckande i form av krönikor och försök till analyser och omvärldsbedömningar. Det skrivs massor på Macken X för att uttrycka det kortfattat. Fram till nu så har Macken X varit reklamfri men nu öppnar jag upp bloggen för reklam och annonser så att du som annonsör kan nå de tusentals läsare som hittar hit, varje vecka.

Jag är lite strikt med vilka texter och vilka reklamsamarbeten som jag genomför och som publiceras på Macken X men det är från och med nu fullt möjligt att köpa plats för en text med bilder och videor.

Följande gäller för alla samarbeten:

  • Alla samarbeten märks med “Reklamsamarbete” eller “Annons”
  • Alla reklamsamarbeten exponeras under 5-7 dagar via slidern i topp och sedan ligger artikeln kvar, sökbar på bloggen under överskådlig framtid. Det vill säga en publicerad text ligger kvar, markerad som ett reklamsamarbete så länge som det inte finns anledning att ta bort den. Ett sådant skäl skulle kunna vara att innehållet blir för gammal och inaktuellt eller att tjänsten/produkten inte längre finns kvar på marknaden.
  • Reklamsamarbeten visas och syns i flödet, inklusive RSS-flödet.
  • Alla inlägg publiceras på Facebook, egen sida, och på Twitter där du når drygt 8 000 följare.
  • Alla reklamsamarbeten faktureras via Winterkvist.com.
  • Undantagsvis så kan jag tänka mig att göra ett länkutbyte men bara undantagsvis. Huvudregeln är att om du vill synas här så köper du plats för din text.
  • Alla texter ska skickas över på förhand och jag förbehåller mig rätten att tacka nej till texter

Märkningen av texter är i enlighet med Konsumentverkets regler och i enlighet med svensk marknadsföringslag. Inga undantag görs.

Vill du köpa en annons, direktlänkad till din webbplats så är det också möjligt. Hör av dig med dina önskemål så ska jag se till att din annons syns och att du når våra läsare.

Kontakt

Vill du kontakta mig direkt så kan du göra det på flera sätt.

Du kan skicka ett mejl – använd adressen nedan.

mikael@winterkvist.com

Du kan nå mig på Twitter där jag heter Northwiz och finns på https://twitter.com/northwiz.

Du kan naturligtvis även ringa: 070-675 18 37

Mackens Fråga: Har du en smart högtalare med en digital assistent hemma?
Share This