blank

Vill du synas på Macken och nå en kunnig och påläst målgrupp?

Macken är en svensk blogg om Apple, för Apple-användare men som också skriver om nöjen, sociala medier. säkerhet och amerikansk politik. Bloggen publicerar texter mellan klockan 07.00 och 23.00 varje dag, året runt, vardag som helgdag. Det publiceras en text i timmen och det är allt från korta nyheter med referenser och länkar till andra till lite längre texter med tips och råd som jag skriver själv. Det är också en del tyckande i form av krönikor och försök till analyser och omvärldsbedömningar. Det skrivs massor på Macken för att uttrycka det kortfattat. Fram till nu så har Macken varit reklamfri men nu öppnar jag upp bloggen för reklam och annonser så att du som annonsör kan nå de tusentals läsare som hittar hit, varje vecka.

Följande gäller för alla samarbeten:

  • Alla samarbeten märks med “Reklamsamarbete” eller “Annons” med avsändaren angiven
  • Alla reklamsamarbeten exponeras under 5-7 dagar via slidern i topp, på förstasidan, och sedan ligger artikeln kvar, sökbar på bloggen minst två år.
  • Reklamsamarbeten visas och syns i flödet, inklusive RSS-flödet.
  • Alla inlägg publiceras med länk och bild (utdrag) på Facebook, egen sida, och på Twitter där du når drygt 8 000 följare.
  • Undantagsvis så kan jag tänka mig att göra ett länkutbyte men bara undantagsvis och då aldrig om det handlar om att marknadsflöra en produkt eller en tjänst. Huvudregeln är att om du vill synas här så köper du plats för din text.
  • Alla texter ska skickas över på förhand, betalas mot faktura och jag förbehåller mig rätten att tacka nej till texter
  • Macken tar I normalfallet inte mot produkter om avsikten är det det ska skrivas om prylarna. Vill du och dina prylar syna på macken så får du göra som alla andra annonsörer – vackert betala. Även här – ingen regel utan undantag hör av dig och fråga om du är osäker.

Märkningen av texter är i enlighet med Konsumentverkets regler och i enlighet med svensk marknadsföringsag. Inga undantag görs.

Har du ingen som kan skriva en text så kan jag ordna det, dvs jag kan skriva dina text (mot en extra kostnad), skicka den till dig för godkännande, innan publiceringen.

Vill du köpa en annons, direktlänkad till din webbplats så är det också möjligt. Hör av dig med dina önskemål så ska jag se till att din annons syns och att du når våra läsare. Idag finns det fem platser i topp på Mackens första, under sliders. De annonsplasterna säljs per kvartal, bokning i minst tre månader.

Kontakt

Vill du kontakta mig direkt så kan du göra det på flera sätt.

Du kan skicka ett mejl – använd adressen nedan.

Du kan nå mig på Twitter där jag heter Northwiz och finns på https://twitter.com/northwiz.

Du kan naturligtvis även ringa: 070-675 18 37


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här