Magasin Macken skickar bara notiser till de som godkänt att ta emot dem. Vi kan överhuvudtaget inte skicka notiser till de som inte godkänt att ta emot dem. Det är du som besökare som bestämmer – inte Magasin Macken.

Det är förklaringen till om du får, eller om du inte får notiser. Du styr, du kontrollerar och det gör du i din webbläsare. Magasin Macken kan inte tvinga på dig notiser utan när du kommer till till webbplatsen så får du en fråga om du vill ta emot notiser. Svara ja om du vill ha en notis när vi publicerar en text – svara nej om du inte vill ha någon notis.

Fungerar

Det är så det fungerar och det fungerar inte att be oss slå på notiser, eller slå av dem därför att vi inte kan styra inställningarna i din webbläsare. Det är din dator, din webbläsare och det är du och bara du som styr – notiser eller ej.

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian