Så här fungerar det här med notiser

av | mar 24, 2021 | Om Macken

Magasin Macken skickar bara notiser till de som godkänt att ta emot dem. Vi kan överhuvudtaget inte skicka notiser till de som inte godkänt att ta emot dem. Det är du som besökare som bestämmer – inte Magasin Macken.

Det är förklaringen till om du får, eller om du inte får notiser. Du styr, du kontrollerar och det gör du i din webbläsare. Magasin Macken kan inte tvinga på dig notiser utan när du kommer till till webbplatsen så får du en fråga om du vill ta emot notiser. Svara ja om du vill ha en notis när vi publicerar en text – svara nej om du inte vill ha någon notis.

Fungerar

Det är så det fungerar och det fungerar inte att be oss slå på notiser, eller slå av dem därför att vi inte kan styra inställningarna i din webbläsare. Det är din dator, din webbläsare och det är du och bara du som styr – notiser eller ej.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: