Yellowstone slår tittarrekord – nu hittar du den femte säsongen på SkyShowtime

av | nov 16, 2022 | Nöje, TV och Film

Yellowstone är historien om familjen Dutton och ranchen Yellowstone i Montana. Det är också historia om det gamla mot det nya och en gammaldags livstil som vägrar att låta sig styras eller att utvecklas.

Yellowstone är också en av mina absoluta favoriter som skådespelare – Kevin Costner med min favoritmusik, country så du fattar säkert vart detta är på väg.

Macken tittar på: Yellowstone – Kevin Kostner som cowboy igen

Tittarrekord

Premiären för den femte säsongen slog rekord med 12.1 miljoner tittare i USA. Betyget var dessutom  bättre än Yellowstone säsong 4 och bättre än HBO:s Game of Thrones spinoff House of the Dragon, rapporterar Variety.

Du hittar den femte säsongen på SkyShowTime nu.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: