Den 30 november är det dags för nästa stora fantasy-premiär

av | sep 12, 2022 | Nöje, Nyheter, TV och Film

Den första filmen som kom 1988 fick inte riktigt den uppmärksamhet som filmen, Willow, förtjänade men över tid så har en blivit en klassiker, rent av kult. Nu kommer en uppföljare som verkligen är en uppföljare och som utspelar sig årtionden efter den första filmen.

Nu finns det dessutom en trailer som släpptes i samband med D23 Expo som visar att förutom Warwick Davis, som kommer tillbaka i rollen som Willow, så dyker en rad av de tidigare skådespelarna upp i sina gamla roller.

Willow

Historien handlar om trollkarlen Willow som en dag hittar ett övergivet spädbarn i vassen, i närheten av sin by. Barnet har skickats iväg av småfolket, (the Nelwyn), för att skyddas från drottning Bavmorda. Barnet har ett speciellt födelsemärke och enligt profetian så ska barnet vara den som stoppar och bryter upp drottningens makt.

Den nya filmen utspelar sig flera årtionden efter den första filmen och är på det sättet en riktig uppföljare. Premiär den 30 november på Disney+

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: