HBO Max har plockat bort 200 avsnitt av Sesam

av | aug 20, 2022 | Nöje, TV och Film

HBO Max fortsätter att minska kostymen inför sammanslagningen med Discovery och har plockat bort en rad barnserier, däribland 200 avsnitt av Sesam.

Plattformen har tagit bort cirka 200 gamla avsnitt av den klassiska förskoleshowen, skriver Variety.

Alla avsnitt från säsong 39-52 är fortfarande tillgängliga, tillsammans med ett urval från den första, femte och sjunde säsongen. Det finns 456 Sesame Street-avsnitt på HBO Max just nu, men det erbjöds cirka 650 avsnitt för inte så länge sedan. HBO fick ett exklusivt avtal redan 2015 för att sända nya avsnitt av programmet innan de sändes på PBS. HBO Max kommer dock fortfarande att vara tjänsten för nya avsnitt åtminstone till och med 2025.

HBO Max sparkar 70 producenter inför sammanslagning med Discovery

Plockar bort

Plattformen plockade bort Sesame Street-avsnitten samma vecka som HBO Max tog bort ett dussintal andra program, inklusive 20 originalserier (som animerade program). Tidigare sån har en rad skandinaviska produktioner plockats bort.

HBO Max stoppar inspelningar i Sverige – Lust plockas bort

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian