Marknadens bästa program och app för Twitter har blivit ännu bättre – Tweetbot har uppdaterats med stöd för macOS Monterey

Tweetbot är det program och den app som tycks vägra att ge upp, trots Twitters tuffa behandling av utvecklare av tredjepartsutvecklare. En rad funktioner, som Twitter själva använder, får inte användas av tredjepartsprogram och nåder åren så har Twitter plockat bort eller förändrat populära funktioner hos konkurrerande program. Tweetbot har trots det hållit ställningen som marknadens bästa program för den sociala tjänsten – och nu kommer en ny version med en rad nya funktioner.

What’s new in Tweetbot

Version 3.5.6:

  • Bug Fixes and Support for Monterey

Macken testar: Tweetbot 6 för Twitter

Tweetbot 

 

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x