blank

Den sociala tjänsten Clubhouse lättar nu på kraven för att kunna bjuda in andra till tjänsten samtidigt som Det utlovas möjligheter för kreatörer – de som skapar innehåll på tjänsten en möjlighet att tjäna pengar.

Fram till nu så har Clubhouse krävt att du ska lämna ifrån dig din adressbok för att du ska kunna bjuda in andra. Det är inget krav att du ska lämna ifrån dig din adressbok, som en del hävdat, men om du vill kunna använda de inbjudningar du tilldelas så krävs att du skickar över dina kontakter. Det kravet slopas nu och du kan bjuda in andra enbart med telefonnumret eller genom att välja ut en kontakt. Då skickas informationen inte till Clubhouse.

Tjäna pengar

Clubhouse startar också ett program för kreatörer, kreativa som skapar innehåll på tjänsten. En tjänst tänkt för de som skapar välbesökta mötesrum och som lockar folk till tjänsten, exempelvis.

Clubhouse Creator First is an accelerator program designed to help aspiring creators on Clubhouse host amazing conversations, build their audience, and monetize. If you’re interested in being part of it, please apply below!

Som ett led I att försöka bredda tjänsten finns nu även möjligheter att dela länkar till samtalsrum – enklare och smidigare än tidigare.

Clubhouse

Clubhouse är en social tjänst med mötesrum (som deltagarna själva skapar) och där du kan prata direkt med andra. Vanligen styrs diskussionerna av en eller flera moderatorer och ett samtalsrum handlar om ett visst ämne. I skrivande stund krävs en inbjudan för att kunna ligga in och delta.Tjänsten finns förnärvarande bara för iOS.

Clubhouse – nyhetens behag och här finns en stor potential