blank

Sara Silverman är en av USAs mest kända komiker – hon har en egen show, syns ofta i tv-sofforna när hon inte gästspelar i filmer och tv-serier. 2007 fick hon hård kritik för att några år tidigare målat sig svart – blackface – i en sketch. Kritiken och upprördheten  kostade henne en filmroll.

Frågan är när är det tid för att förlåta, låta saker vara och gå vidare?

Sarah Silverman has argued in favour of a “path to redemption” for people facing instances of “cancel culture”.

The comedian herself has faced backlash for wearing blackface in a 2007 sketch. She said last year that she lost out on a movie role due to a resurfaced photo of the sequence.

Silverman, who has since landed a comedy special and a pilot order, touched on the topic of “cancel culture” in a recent episode of her podcast.

She referred to Christian Picciolini, a former skinhead who left a white supremacist movement in 1996 and has since worked as an activist against hate groups. Silverman interviewed Picciolini in an episode of her series I Love You, America in 2017.

The Independent


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här