blank

Förhandsbokningarna av iPhone 12 och iPhone 12 Pro drog igång igår fredag klockan 14.00 och efter att ha pratat med några återförsäljare så står det klart att det är vi nördar som förhandsbokar.

iPhone 12 Pro är en iPhone där målgruppen är de som använder sin iPhone lite mer, som tar mycket bilder eller som helt enkelt vill ha en mer avancerad iPhone och som är beredd att betala för det – nördar, om uttrycket tillåts. iPhone 12 är volymmodellen, den som passar de allra flesta och som också kommer att köpas av de allra flesta. Det är också en målgrupp som inte har riktigt lika bråttom som vi tekniktokiga (nördar), eller så har de bättre tålamod och väljer att vänta. De har i vart fall inget större behov av att förhandsbok sin nya iPhone så att de har den i handen på lanseringsdagen.

iPhone 12 Pro

Det är min tolkning av att ha pratat med några av Apples återförsäljare som berättar att genomgående så har iPhone 12 Pro bokats i långt fler antal än iPhone 12. Du skulle ju kunna förledas att tro att det borde vara den lite billigare iPhone 12 men vi Apple-användare är inte som andra användare.

Vi är inte som ni

Det här inte heller något nytt. Vi såg samma trend när iPhone XR lanserades, iPhone SE och tidigare lite enklare, lite billigare modeller. Det är inte de modellerna som förhandsbokas – det är de stora, dyra mer avancerade telefonerna.

Det är vi nördar som förhandsbokar.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x