blank

Pixelmator Pro för macOS har uppdateras med stöd för Apple Script – en ny funktion som gör det ännu lättare att jobba effektivt med programmet.

Apple Script är script där du kan lägga till funktioner som körs när scriptet körs. En slags körschema för att använda vissa funktioner. Ponera att du ska behandla en massa bilder, lägga ett visst filter med en viss färgton, dra ned bilderna för webbruk, lägga på skärpa och sedan spara.

  • Öppna bilden
  • Dra ned bilden
  • Lägga på färgton
  • Lägga på skärpa
  • Spara

Inga avancerade funktioner i sig men har du många bilder så kommer det att ta tid. Istället så skapar du ett Apple Script som gör allt detta – i en rad och i en enda körning. Du skapar script för sådant du gör ofta och återkommande och sedan släpper du bara bilden på scriptet. Funderar på hur detta går till så finns instruktioner på Pixelmators Pro hemsida.

• Over 60 application-specific commands together with all the standard AppleScript terms. • Automation-specific commands like ‘detect face’, ‘detect QR code’ and ‘replace text’ for creating powerful and versatile scripts. • Full support for scripting ML actions powered by Core ML (like ML Super Resolution, ML Enhance, ML Denoise, and more)

Pixelmator Pro kostar 339 kronor i Mac App Store


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här