blank

Förstasidan, den första skärmen i en iOS-enhet brukar vara de mest använda apparna. De appar som du prioriterar och som du sätter lite före de andra. Här är det som ligger på min förstasida i min iPhone 11 Max Pro.

blankJag ska säga det direkt – jag är envist trogen Apple och föredrar Apples egna program och appar. Det betyder att de flesta apparna har du redan då de är de inbyggda. Jag kör alla mina enheter på engelska dessutom av gammal vana. Det har blivit så under åren och idag kan jag inte ha mina Apple-prylar på svenska med undantag av mina AppleTV. Min iPhone, iPad, MacBook Pro och iMac är alla på engelska.

Kalender, Kontakter, Kamera, Meddelanden, Påminnelser och Bilder är alla Apples egna, inbyggda appar.

SwedBank – för att hålla reda på mina pengar.
Authy – är en app som används vid tvåfaktorsautentisering. När jag ska logga in så måste jag även ange en pinkod, förutom namn och lösenord.
Slack är det program vi använder för att hålla kontakten med varandra, tekniker, utvecklare och andra som är med i olika projekt.
Tyme 2 – är den app och det program som jag använder för att hålla reda på den tid jag lägger ned på/i olika projekt, supportsidan med mera.
Storytel – Ljudböcker. Jag har alltid en ljudbok på gång.
1Password – håller redan på och skapa ny lösenord
Weather – inbyggda väderappen. Jag är flugfiskare och då är vädret mycket viktigt.
Day One – min datalagring med anteckningar, idéer minnen mm.
SVT Nyheter – Nyheters
Omni – Nyheter
WordPress – används huvudsakligen för att rätta stavfel snabbt och slänga in utkast till nya texter för Magasin Macken.
Twitter – den officiella appen för tjänsten.
Facebook – inte appen utan en genväg/länk via Safari.Då får Facebook lite svårare att samla in en massa data om dig.
News Explorer – RSS-program som samlar in nyheter från hundratals källor.

Sedan är det standardprogram – Ringa, Apple Music, Mail och Safari.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x