blank

Jag använde tidigare en iPad Pro som bärbar dator, gick över till macBook Pro när det visade sig att fler av av de viktiga utvecklingsverktyg som jag använder inte fungerade med iPad. Nu har jag gjort nya tester och kan konstatera att iPad Pro fungerar utmärkt även med de programmen och jag överväger nu att gå över till iPad Pro, gen, men alla klarar inte övergången – Macworlds Michael Simon försökte men gick tillbaka till MacBook Pro.

Jag tänker inte ge mig in i polemik med Michael Simon därför att här finns inget rätt eller fel och det är inte det resonemanget handlar om. Din dator är din dator och du ska göra dina val utefter vad du gör och de krav du har. Vad jag tycker eller Michael Simon tycker är sekundärt – det är du som ska göra val. För balansens skull däremot kan det vara intressant att ta del av två helt olika åsikter.

Macken testar: Kan en iPad Pro ersätta en bärbar Mac?

I tried switching from the 13-inch MacBook Pro to the 12.9-inch iPad Pro. Here’s why I failed


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här