Blackberry var en av de mest använda mobiltelefonerna – innan Apple lanserade iPhone. Idag kommer användare knappt ihåg Blackbery och minns inte hur telefonen såg ut. Det här är historien om hur Apple och iPhone dödade en av de mest använda telefonerna.

Apple found unprecedented mainstream success with the iPod. 1000 songs in our pockets was just the beginning. But Steve Jobs never made the mistake of confusing Apple’s products for its business. And he knew the iPod was just a product.

The iPod was the smash hit of its time, to be sure, but time is relentless. Something was coming for it. Something that was more than just a product. A convergence. The phone combined with the mobile internet and, yes, with the MP3 player. An existential threat.

So, Jobs turned Apple towards the iPhone. And, at that moment, that very moment, BlackBerry was ended. We just didn’t know it yet.

iMore


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här