blank

Året som nyss passerats var ett rekordår för Apples tjänstedel. En rad nya tjänster lanserades parallellt med att tidigare tjänster hittade fler kunder och abonnenter än någonsin.

Apple inledde övergången från hårdvara (iPhone) till tjänster för flera år sedan och tjänstedelen har en mycket snabb tillväxt.

“2019 was the biggest year for Services in Apple’s history. We introduced several exciting new experiences for our customers, all while setting the standard for user privacy and security,” said Eddy Cue, Apple’s senior vice president of Internet Software and Services. “We begin the new decade with incredible momentum and gratitude to our customers who have shown such enthusiasm for all of our Services, and we continue to celebrate the work of the world’s best creators, storytellers, journalists and developers.”

Rullar ut dem

Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+ och Apple Card är nya tjänster som lanserades 2019 och Apple rullar just nu ut dem över världen vilket betyder att Apple bör kunna se fram mot fortsatt tillväxt.

Apple


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här