Kunde du inte logga in på Discord med din app, krascher och hängande vid loggan – Discord hade problem nu på morgonen.

Problemen startade strax efter klockan 06.00 på tisdagsmorgonen och inledningsvis gick det inte gick att logga in. Discords logotyp kom upp men sedan hände inget mer. Därefter så började appen för iOS att krascha några sekunder efter starten. Omstart hjälpte inte och inte hgeller att radera och installera om appen.

Kort efter det att problemen började så växte trådarna med rop på hjälp från användare, bland annat på reddit. 

En dryg halvtimme efter det att problemen började så kom tjänsten och appen igång igen. Strax före klockan sju på morgonen så fungerade allt  normalt igen.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här