Apple har fått kritik för ett varningsmeddelande i iOS där användaren får upp en varning om att ett utbytt batteri inte byts av en auktoriserad verkstad. Här är Apples svar.

Varningen påverkar inte funktionen, enheten fungerar fortfarande – det är en varning om att batteriet inte bytts på det sätt som Apple kräver.

“We take the safety of our customers very seriously and want to make sure any battery replacement is done properly. There are now over 1,800 Apple authorized service providers across the US so our customers have even more convenient access to quality repairs. Last year we introduced a new feature to notify customers if we were unable to verify that a new, genuine battery was installed by a certified technician following Apple repair processes. This information is there to help protect our customers from damaged, poor quality, or used batteries whoch can lead to safety or performance issues. This notification does not impact the customer’s ability to use the phone after an unauthorized repair.”

iMore

Macken granskar: Försöker Apple stoppa batteribyte?


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här