AirMail för din Mac har uppdaterats

AirMail för din Mac har uppdaterats

AirMail är ett mycket bra alternativ till Apple egna Mail med lite andra och nya funktioner, färgkodning, kopplingar mot anti-spam och en del annat nyttigt.

Jag är en stor fan av väldesignade program och AirMail är ett mycket prydligt, tydligt och elegant program. Funktionellt är det välfyllt och sammantaget är det ett mycket bra alternativ till Apples egna Mail vilket är ett mycket högt betyg.

Kopplingar

Du har kopplingar mot valfri webbläsare och du kan ansluta mot allt från Google Mail, Pop till IMAP-konton. AirMail har också kopplingar mot flera kalenderprogram, OmniFocus, iCloud och du kan skicka bokningar och påminnelser till Reminders plocka in lösenord från1Password. Kort sagt AirMail är ett synnerligen utbyggt, komplett och ruggigt vasst e-postprogram.

Inte minst märker du det när du ska lägga upp nya konton. AirMail läser av, läser in och kontrollerar portar mm. långt bättre än Mail.

Du kan färgkoda konton och brevlådor, foldrar vilket faktiskt är mer effektivt och värdefullt än det kan låta. Sätt rätt färg på viktiga foldrar så blir det lättare att hitta och det är en viktigare detalj än du kanske tror.

What’s New in Airmail

Version 3.6.58:

  • Minor Fixes

Requirements for Airmail

  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.10 or later

Airmail

(Sedan AirMail bytt till en abonnemangsmodell så använder jag inte längre AirMail och jag rekommenderar inte programmet längre)

Därför kan jag inte rekommendera AirMail längre


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här