Här är nyheterna på Amazon Prime Video i november 2023

av | okt 29, 2023 | Mastodon, TV och Film

Amazon Prime Video har bättrat på och byggt ut sina tjänst – även om den kostar en slant extra. Nu i november kan du se fram mot Oscarsbelönade The Whale med Brandan Fraser och alla Hunger Games filmerna.

Höjdpunkter:

The Whale – 1 november 2023

Girls of Oslo – 3 november 2023

Invincible säsong 2 – 3 november 2023

007: Road To A Million – 10 november 2023

Good Luck Guys säsong 2 – 10 november 2023

The Nightmare – 17 november 2023

Bottoms – 21 november 2023

Parneviks All In! – 24 november 2023

Mer nyheter:
  • Romancero – 3 november
  • The Hunger Games-filmerna – 10 november

  • The Hurt Locker – 10 november
  • Twin Love – 17 november

  • The Woman King – 22 november
  • Elf Me – 24 november
  • Tina og Bettina – The Comeback – 24 november

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: