Kvinna fastnade i toalett när hon skulle rädda sin Apple Watch

av | sep 23, 2023 | Mastodon, Nyheter

Det här är en riktig skithistoria och handlar om en Apple Watch som tappats ned i ett utedass och om dess ägare, en kvinna som fick räddas av polis och räddningspersonal sedan hon krupit ned i dasset för att försöka att plocka upp sin klocka.

Kvinnan, vars namn inte avslöjats, sänkte sig ner i toaletten, vid Dixon Lake i Otsego Countys Bagley Township, efter att ha tappat sin Apple Watch ned i utedasset. Historien förtäljer inte om kvinnan lyckades att rädda sin Apple Watch men hon lyckades inte klättra tillbaka upp ur utedasset.

Hjälp

Förbipasserade hörde kvinnans rop på hjälp och tillkallade utryckningspersonal. Toaletten togs bort och en rem användes för att dra ut kvinnan.

“Om du tappar bort ett föremål i en utedass toalett, försök inte ge dig in i inneslutningsområdet. Allvarlig skada kan uppstå”, säger delstatspolisen i ett pressmeddelande.

ABC News

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: