Här är nya iPhone 15s batterikapacitet – det Apple inte berättat

av | sep 16, 2023 | Mastodon, Nyheter

Apple har inte berättat närmare vilken batterikapacitet som nya iPhone 15 har. Som vanligt så har Apple uttryckt kapaciteten med hur många timmar video respektive ljud som de nya modellerna klarar.

Siffrorna har trots det läckt ut via de dokument som Apple lämnat in när de nya modellerna ska registreras.

Här är siffrorna för batterikapaciteten i nya iPhone 15:

● Apple iPhone 15 Pro Max – 4 422 mAh (17,109 Wh)
● Apple iPhone 15 Pro – 3 274 mAh (12,70 Wh)
● Apple iPhone 15 Plus – 4 383 mAh (16 950 Wh)
● Apple iPhone 15 – 3 349 mAh (12 981 Wh)

Här är batterikapaciteten för iPhone 14:

● Apple iPhone 14 Pro Max – 4 323 mAh
● Apple iPhone 14 Pro – 3 200 mAh
● Apple iPhone 14 Plus – 4 325 mAh
● Apple iPhone 14 – 3 279 mAh

Siffrorna visar på små skillnader – men trots det så anges att iPhone 15-modellerna har bättre batterikapacitet än tidigare modeller vilket kan förklaras av optimeringar gjorda i en kombination av hårdvara och mjukvara – iOS 17.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: