DeSantis utmanar Trump på Twitter – som kraschade

av | maj 25, 2023 | Nyheter

Igår kom bekräftelsen – Ron DeSantis kommer att kandidera som det republikanska partiets presidentkandidat och därmed utmana Donald Trump. Beskedet kom via Twitter – som kraschade.

Starten och inledningen på DeSantis kampanj kunde ha börjat bättre. Bekräftelsen på de senast dagarnas rykten skulle komma via Twitter, via ett inlägg och via en intervjua som skulle sändas med Twitter Spaces – som snabbt drabbades av tekniska problem, kraschade, och stora delar av intervjun sändes utan ljud.

Ron SeSantis, guvernör i Florida, utmanar nu Donald Trump.

Från juli 2022:

Trump har en utmanare – han heter Ron DeSantis

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: