Paramount är säkra – Kostner kommer att fortsätta att spela in Yellowstone

av | apr 2, 2023 | Nöje, TV och Film

Yellowstone, dramaserie om familjen Hutton med Kevin Kostner i den bärande rollen, är en av Paramounts stora succéer på senare år men inför den femte säsongen har det rått osäkerhet om storstjärnan kommer att ställa upp för en säsong till. Nu går Keith Cox, VD för utveckling och produktion på Paramount Network ut och säger att bolaget är säkra på att Kevin Kostner kommer att finnas med, även framöver.

Osäkerheten kommer sig av uppgifter om att Kostner meddelat att han inte kan vara med under hela inspelningssäsongen. Han är involverad i ett eget projekt om western och det har sagts att storstjärnan vill prioritera det egna projektet – före Yellowstone.

“What I can say is our star, the face of our show and the executive producer, are very confident he’s going to continue with our show,” Cox told the crowd at the Dolby Theatre, in front of hundreds of fans who delivered an enthusiastic response.

In February, it was reported that the network may seek to end Yellowstonesooner rather than later due to scheduling battles with Costner, who plays patriarch John Dutton and reportedly demanded to only work for a single week on the second half of season five. The first half of the season aired its midseason finale Jan. 1 and is set to return for the second half this summer. The episode set up a potentially deadly battle ahead between Costner’s character and his son, played by Wes Bentley.

Hollywood Reporter

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: