Nu hittar du alla James Bond-filmerna på Amazons videotjänst

av | apr 30, 2023 | TV och Film

Nu har samlingen med James Bond-filmer landat på Amazon Prime Video (äntligen) och alla filmerna utom den sista, No Tome to Die, finns med på tjänsten.

Det var ganska exakt ett år sedan som Amazon köpte filmbolaget MGM för 8.5 miljarder dollar och därmed också förvärvade rättigheter a till filmerna om agent 007, Bond, James Bond. Filmen dök ganska snabbt upp i en rad andra länder efter det men inte i Sverige, förrän nu.

Klassiker

Så nu kan du titta på klassiker som Mannen med den gyllene pistolen, Goldfinger (Sean Connery är den riktige James Bond) mindre lyckade filmen som monarker med Roger Moore och den kanske minst kända I hennes majestäts hemliga tjänst med George Lazenby som bara fick göra en enda film.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: