Här har du några grymt snygga skärmsläckare till din AppleTV

av | apr 2, 2023 | Nöje, TV och Film

Naturescapes 4K – Magic Window

Magic Window Naturescapes ger vackra 4K HDR time-lapse-vyer av naturen till din Apple TV. Njut av soluppgångar, solnedgångar, dag- och nattvyer på 52 platser inklusive Yosemite National Park, Lake Tahoe, Mono Lake, Mt. Shasta och många fler.

Magic Window är designad för att spela långsamt och smidigt för att lägga till skönhet till din skärm utan att distrahera dig. Styr uppspelningshastigheten för att matcha din personliga smak. Lägg till färgeffekter för att passa stilen i ditt utrymme. Njut av 14 omgivande ljudspår som ingår i appen eller lyssna på din egen musik.

Funktioner inkluderar:
– 4K 3840×2160 10-bitars HDR-bilder
– 52 unika timelapse-vyer
– 14 avkopplande ljudspår eller lyssna på din egen musik
– Klocka på skärmen med två storlekar
– 4 färgfilter inklusive fantastiska svartvita
– 5 uppspelningshastigheter från “snabbast” till “långsammast”
– Byggd med metall för ultrasmidig prestanda
– Anti-burn-in flyttar långsamt text för att skydda din skärm
– Gjord exklusivt för Apple TV

40 kronor
Ladda Ned

Earthlapse 4K

Earthlapse förvandlar din skärm till ett fönster ombord på den internationella rymdstationen. Njut av vackra 4K HDR-vyer från rymden på din Apple TV. Fångad av astronauter ombord på ISS och bemästrad av Magic Window-teamet erbjuder denna app den högsta ISS-videon som någonsin producerats.

Funktioner inkluderar:
– 4K 3840×2160 10-bitars HDR-bilder (Apple TV 4K)
– HD-kompatibel fungerar utmärkt på 4:e generationens ATV
– 20 unika vyer fångade av ISS-astronauter
– 8 avkopplande ljudspår, eller lyssna på din egen musik
– Klocka på skärmen med 4 stilar och 2 storlekar
– 4 färgfilter inklusive fantastiska svartvita
– 5 uppspelningshastigheter från “snabbast” till “långsammast”
– Byggd med metall för ultrasmidig prestanda
– Anti-burn-in flyttar långsamt text för att skydda din skärm
– Gjord exklusivt för Apple TV

27 kronor
Ladda Ned

blankAtmo: Live Relaxing HD Scenes

Vill du fylla ett utrymme eller bara koppla av? Atmo hjälper dig att välja rätt scen. Oavsett om du umgås med vänner eller bara kopplar av med en bok på söndagseftermiddagen kan du spela Atmo i bakgrunden. Välj ett tema och använd volymkontrollerna för att finjustera naturens ljud. Fördjupa dig med Atmo.

Gratis
Ladda Ned

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: