Apple förbereder iOS 16.3.1 – men var är de nya betaversionerna?

av | feb 6, 2023 | Nyheter

Ska vi tro på loggfiler från en rad webbplatser, och det finns skäl till att göra det, så förbereder Apple en uppdaterad version av iOS med buggfixar, 16.3.1. Frågan är då var de nya betaversionerna tagit vägen?

Loggfilerna ute på nätet skvallrar om besökande enheter med iOS 16.3.1 vilket är en version sannolikt enbart med buggfixar. Det är möjligt att det är där Apple har fokus just nu eftersom det fortfarande inte släppts några betaversioner av kommande uppdateringar.

Betaversion

Loggfiler från webbplatser ute på nätet har varit en pålitlig källa tidigare för att förutsäga att det kommer nya versioner. Mindre uppdateringar som iOS 16.3.1 är vanligtvis fokuserade på buggfixar, stabilitetsförbättringar och säkerhetskorrigeringar.

Under tiden får vi fortsätta att vänta på den första betaversionen av iOS 16.4 som sannolikt kommer att innehålla fler nyheter. Tidigare annonserade iOS-funktioner som ännu inte har lanserats inkluderar Apple Pay Later för finansiering av köp, ett Apple Card-sparkontoalternativ för Daily Cash, opt-in webb-push-meddelanden via Safari och mer men det är oklart om någon av dessa funktioner kommer att inkluderas i iOS 16.4.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: