Rykten om ny design av iPhone 15

av | jan 23, 2023 | Nyheter

Det är nu bara (än så länge) ett rykte, med få eller bara en enda källa, så du får sortera in det under önsketänkande om du vill, hur som helst det ryktas som en ny design av kommande iPhone 15.

Ryktesuppgifterna har publicerats på inlägg på Twitter – en av källa som historiskt visat sig vara hyggligt pålitlig:

Rundade kanter

ShrimpApplePro säger att även om iPhone 15 fortfarande kommer att ha en platt skärm, kommer alla modeller att anta “rundade kanter”. En typ av design som användes för iPhone 11. Uppgifterna säger vidare att Pro-modellerna kommer att “ha tunnare ramar” än iPhone 14 Pro och Pro Max. iPhone 15 Pro Max, som ryktas om att bli en iPhone 15 Ultra, är “mycket vacker”, enligt ShrimpApplePros källa.

Med smalare ramar och böjda kanter kommer iPhone 15 Pro och Pro Max gissningsvis (det finns inga bilder) nära en helskärmsdesign. ShrimpApplePro jämför designen med Apple Watch vilken ger en illusion av att skärmen inte har några kanter.

Titan

iPhone 15 kommer högst sannolikt även med USB-C – därför att EU kräver det och till det kan även läggas tidigare uppgifter om ett skal av Titan, precis som när det gäller Apple Watch Ultra.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian