Här är trailern för Apples nästa storfilm med Julianne Moore i huvudrollen

av | jan 12, 2023 | Nöje, TV och Film

Apple har publicerat en officiell trailern för ‘Sharper’, en psykologisk thriller med Julianne Moore, Sebastian Stan, John Lithgow, Justice Smith och Briana Middleton i huvudrollerna.

Ingen är den de verkar vara i Sharper, en neo-noir-thriller av hemligheter och lögner, utspelad bland New York Citys sovrum, barrum och styrelserum. Karaktärerna tävlar om rikedomar och makt i ett höginsatsspel av ambition, girighet, lust och svartsjuka som får publiken att gissa vilka som onda, goda eller som är nånstans mitt emellan.

Sharper

Sharper, som kommer från Apple Original Films och A24, är regisserad av Benjamin Caron och har en stjärnspäckad ensemble som leds av Julianne Moore, Sebastian Stan, Justice Smith, nykomlingen Briana Middleton och John Lithgow. Filmen är producerad av Jessica Switch och Erik Feig från Picturestart tillsammans med Julianne Moore, Bart Freundlich, Brian Gatewood och Alessandro Tanaka, och skriven av Gatewood och Tanaka. Julia Hammer och Amy Herman fungerar som exekutiva producenter.

Sharper har premiär på utvalda biografer 10 februari och kommer att streamas 17 februari på Apple TV+.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian