När Twitter drabbades av problem, globalt, var Elon Musks besked – “fungerar för mig”

av | dec 29, 2022 | Socialt

Twitter drabbades av omfattande provlem, globalt, under natten mot onsdagen. Såväl användare som en rad tjänster som övervakar nätet konstaterade att tjänsten var oåtkomlig, inte fungerade eller var svår att nå.

Elon Musk förstod antingen inte var som hade hänt, negligerade det eller tog rapporterna med en klackspark:

Netblocks rapporterar, stora, relativt omfattande problem med tjänsten, liksom downdetector.

Uppdatering

Elon Musk meddelade en stund senare att en större uppdatering skickats ut vilken skulle göra hela tjänsten snabbare:

Det är ju inte helt uteslutet att distributionen av uppdatering var orsak till problemen.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian