Boken du borde ha läst under 2022

av | dec 18, 2022 | Boktipset, Nöje

Sverige har förändrats. Nu pratar vi inte om nästa semester – vi pratar aktier, placeringar och de nya hjältarna är de superrika.

Det är om det som Andreas Cervenka skriver och han skriver om ett land som ligger med i toppen när det gäller att ha flest miljardärer. Ett folkhem som blev ett paradis för de snuskigt rika.

Macken har läst: Andreas Cervenka – GirigSverige: så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: