Uppgifter: Mark Zuckerberg planerar att avgå som chef för Meta nästa år

av | nov 23, 2022 | Nyheter

Information, som The Leak publicerat, hävdar att grundaren och chefen för Meta, Mark Zuckerberg, har bestämt sig för att avgå som chef under nästa år. Beslutet, enligt det som The Leak kallar för en insiderkälla, “kommer inte att påverka metaverse” – Zuckerbergs projekt stora projekt. Uppgifterna tillbakavisas av Meta som säger att uppgifterna är falska.

Det ska understrykas att det i skrivande stund inte finns några andra uppgifter som styrker The Leaks publicering och att nyhetssajten så här långt är den enda källan till uppgifterna:

Information obtained by The Leak suggests that Zuckerberg has decided to step down himself. The decision, per our insider source, “will not affect metaverse” – Mark’s multi-billion dollar project, which has dragged Meta along with it as the company saw a significant profit decline earlier this year.

The Leak

Uppgifterna fick Metas aktie att stiga med 1 procent, uppgifter som avfärdas och förnekas av And Stone. talesperson för Meta.

Reuters

 

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian