REPORTAGET

Macken testar: Apples nya AirPods Pro – en månad senare

av | nov 21, 2022 | Reportage

Dags att ta sig en titt igen på nya AirPods Pro 2. Jag har sjungit och promenerat runt med den nya modellen nu i snart en månad. Mina gamla favoriter, Beats Studio Buds är sålda och har gått vidare till ny ägare. Så, håller AirPods Pro 2 måttet efter några veckors användande. Har det inte dykt upp några dolda problem och fel?

Det enkla raka svaret är nej – nya AirPods Pro 2 är så bra som jag skrev om dem i min första test. De sitter bra, även om jag fick byta lite fram och tillbaka mellan de olika gummitutorna som sitter längst ut. När jag väl hittade rätt storlek så sitter hörlurarna stadigt, säkert och med riktigt bra ljud. Det senare är det som skiljer AirPods Pro 2 från konkurrenterna, eller rättare sagt basljudet.

Jag har ingen aning hur Apple gör men själva säger de att det sitter i det nya H2-chippet och då jag kunnat jämföra H1 och H2 så är det bara att hålla med – AirPods Pro 2 har ett smått suveränt ljud med hänsyn taget till storleken.

Rumsligt ljud

Dessutom så kan du anpassa ljudet och få ett personligt rumsligt ljud, vilket ger ett fylligt, större ljud. Jag är så nöjd med mina AirPods Pro 2 att jag använder mer än mina AirPods Pro Max – även för vanlig lyssning.

Betyget – fem av fem står sig därför fortfarande.

Macken testar: Apples nya AirPods Pro – oslagbart ljud i sin klass

Apple: AirPods Pro 2

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian