Lästipset: Här är de som hoppat av sociala medier

av | nov 7, 2022 | Lästips

När Gayle Macdonald nådde ett toppmöte i Spaniens bergskedja Sierra Nevada tidigare i år stannade hon inte bara upp och tog in ögonblicket.
Istället gjorde 45-åringen vad väldigt många skulle göra – hon letade efter den bästa platsen att ta en selfie för sina sociala mediekonton.

Gayle erkänner till och med att hon rörde sig farligt nära kanten medan hon gjorde det.
Det var efter det ögonblicket, som hon blev utskälld av sin man, som hon bestämde sig för att sluta på sociala medier.

BBC

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian