Har du problem med HBO Max så är du inte ensam

av | nov 24, 2022 | Nyheter

Har du fått problem med att du inte kan spela upp avsnitt i HBO Max så är du inte ensam – det har kommit in rätt många rapporter om “kan inte spela titel”-fel i HBO Max app i Apple TV4K på senare tid. Problemet är en bugg som HBO Max nu försöker hitta orsaken till.

Problemet tycks uppstå specifikt på Apple TV 4K-enheter (alla generationer) som kör tvOS 16.1 och det händer på den senaste versionen av HBO Max-appen 52.50.1 (släppt 16 november 2022). För vissa kan problemet lösas med en omstart av appen eller hela AppleTV-enheten. Vissa användare hart lyckats att åtgärda problemetmed att radera och installera om appen – efter att först ha loggat ut från tjänsten.

HBO:s kommunikationsdirektör Chris Willard säger till The Verge att de är “medvetna och arbetar på en fix.”

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: