Elon Musk kommer inte att släppa in Alex Jones på Twitter igen

av | nov 21, 2022 | Nyheter

Alex Jones och Infowars kommer inte att släppas in på Twitter igen. Det är Elon Musks besked och svar på en direkt fråga om varför Donald Trump släpps in och är välkommen igen medan Alex Jones inte är det.

Kanye West och Andrew Tate har fått sina konton återställda de senaste dagarna, liksom alltså Donald Trump – men Alex Jones är inte välkommen.

Stängdes av

I augusti 2018 stängdes Alex Jones av från Facebook, Spotify, Apple och YouTube och bland de som nu bett att Elon Musk ska återställa hans konto finns den kontroversielle Kim Dotcom. Svaret, ovan, blev ett tydligt avslag. I en video som lagts upp på plattformen Rumble sa Jones att han inte bryr sig om att vara på Twitter, rapporterar nyhetswebbplatsen Axios.

Donald Trump

När det gäller Donald Trump så har han inte skrivit något inlägg sedan kontot återställdes. Ett konto som nu har mer än 90 miljoner följare. Trump har sagt att han tänker stanna på sin egen plattform, Truth Social.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian