Disney+ slår förväntningarna – har nu 164.2 miljoner användare

av | nov 9, 2022 | Nöje, TV och Film

Disney+ har redovisat resultat för sitt fjärde kvartal och det är ett resultat som är bättre än förväntningarna. Disney+ har nu 164.2 miljoner användare globalt. Det är en ökning med 20 procent sedan oktober 2021.

Under redovisningen så presenterade Disney prenumerantinformation för Disney+, Hulu och ESPN+. Inhemskt, i USA, finns det 46 miljoner prenumeranter för Disney+ vilket är en ökning på 20% sedan början av oktober 2021. Internationellt visade tjänsten en tillväxt på 57% och nådde 56 miljoner betalda prenumeranter. Den höga tillväxtsiffran förklaras av att Disney+ rullats ut i fler länder under året.

Kombinerat

Disney äger även sportkanalen ESPN och streamingtjänsten Hulu och i USA så finns det ett kombinerat abonnemang som det funnits uppgifter om att Disney funderar på att lansera globalt. Disney kommer öven att rulla ut ett billigare, annonsfinansierad abonnemang i USA i december i år. Ett abonnemang som sedan kommer att lanseras globalt.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian