Apples Phil Schiller har lämnat Twitter

av | nov 21, 2022 | Socialt

Apples Phils Schiller sällar sig nu till en snabbt ökande skara kända namn som överger och som lämnar Twitter. Phil Schiller är ett av de mest kända namnen i Apples ledning och har haft ledande roller inom bolaget i flera decennier.

Sedan I söndags så listas konto som att det inte finns längre vilket brukar vara ett tydligt tecken på att kontot har raderats. Schiller hade ett stort antal följare på Twitter, runt 265,8 tusen följare och han följde närmare drygt konton. När kontot var aktivt använde Schiller det för att marknadsföra Apples olika produkter och tjänster och det var en naturligt fortsättning på hans olika roller inom Apple – även om Schiller nu lämnat över en del uppgifter och numera stor kvar som “Apple Fellow” i ledarskiktet. Den beteckningen är en markering att Schiller är på väg att pensionera sig efter en lång karriär inom Apple.

Det finns ingen officiell förklaring till varför Schiller stängt sitt konto men en gissning är att Schiller inte accepterar de förändringar som den sociala mediaplattformen just nu genomgår.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian