Apple startar sändningarna av den amerikanska fotbollen i februari nästa år

av | nov 17, 2022 | Nöje, TV och Film

Apple TV+ kommer att börja att sända (streama) matcherna i den amerikanska proffsfotbollen med start i februari nästa år. Det handlar om riktigt fotboll som spelas med fötterna, Major League Soccer.

Apple och Major League Soccer (MLS) har tidigare tecknat ett tioårigt avtal där Apple har sändningsrättigheterna – streaming. Alla 29 klubbar kommer att ha nya tröjor som har en Apple TV+-märke i olika färger.

Alla matcher

MLS Season Pass kommer att erbjuda alla matcher inklusive alla MLS- och Leagues Cup-matcher, såväl som hundratals MLS NEXT Pro och MLS NEXT-matcher under säsongen.

Under matchdagarna kommer MLS Season Pass att innehålla en exklusiv live-match-show så att fans aldrig missar ett spännande mål eller räddning, såväl som spelrepriser, höjdpunkter och analyser. Från och med den 1 februari kan fans prenumerera på MLS Season Pass på Apple TV-appen för $14,99 per månad under säsongen eller $99 per säsong, och Apple TV+-prenumeranter kan registrera sig till ett specialpris på $12,99 per månad och $79 per säsong.

Apple

 

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian