Tipset: har du aldrig använt Reading List så är det hög tid nu

av | okt 7, 2022 | Nyheter

Reading List är en inbyggd funktion i Safari och det är en underskattad funktion i webbläsaren därför att den är lika smart, enkel som fiffig. Så här använder du Reading List.

Reading List, Läslistan, är en samlingsplats för länkar, webbplatser som du vill spara, temporärt. Det kan vara en text, en information som du vill kunna spara, komma tillbaka till men som du inte vill spara som bland dina bokmärken.

Det är dessutom en oerhört funktion som är oerhört lätt att använda.

Klicka på dela-ikonen – fyrkanten med en pil uppåt – och välj att spara en hemsida, en webbplats i Reading List.

Klart!

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian