Så ställer du in tiden för när din Mac ska gå i vila

av | okt 1, 2022 | Tips & Råd

Du kan som bekant ställa in tiden för när din Mac ska gå i vila men med macOS Monterey så har inställningarna flyttats och döpts om – här hittar du inställningarna igen.

Tidiagare fanns inställningarna under en ikon som såg ut som en lampa med texten “Energy Saver”. Nu har inställningarna flyttats och döpts om.

Batteri

Nu finns inställningarna under ikonen, den gröna som är ett batteri. Under Power Adapter hittar du inställningarna för när du vill att din Mac ska gå i vila.

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian