Apple Watch Ultra: Därför blir Wayfinders urtavla mörkröd

av | okt 5, 2022 | Tips & Råd

Flera av urtavlorna i nya Apple Watch Ultra har två lägen – en då det är ljust omkring dig och sedan ett svart, mörkt, läge som du antagen kan ta till för att spara ström, eller då det är mörkt i din omgivning.

Wayfinder och några av de övriga urtavlorna har alltså två lägen och du byter snabbt mellan dem med det som kallas kronan, knappen som du kan vrida på.

blank

Ovan ser du Wayfinders två utseenden – standard och den mörka urtavlan.

Kronan – det är svaret, använd den för att skifta mellan de två lägena.

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian