YouTube slog av chattfunktionen under rättegången mot Alex Jones på grund av hot mot offrens familjer

av | sep 21, 2022 | Nyheter

YouTube har slagit av chattfunktionen under sändningar av rättegången mot Infowars Alex Jones. Detta på grund av alla hot som riktas mot efterlevande till offren efter skolskjutningen i Sandy Hook.

Det här är den andra rättegången mot Alex Jones och nu ska inte hans skulle avgöras, den delen är redan fastställd, nu handlar det om hur stort skadestånd som Alex Jones ska betala för den skada som han åsamkat offrens familjer och en FBI-agent. Youtube har sänt från rättegången och tvingats att slå av chattfunktionen efter en lång rad hot riktade mot offrens familjer – de familjer som stämt Alex Jones.

Tredskodom

Skuldfrågan, huruvida Alex Jones har förtalat offren och deras familjer är redan avgjord. Jones och hans advokater obstruerade i en tidigare rättegång, vägrade att samarbeta, lämna över begärda dokument vilket resulterade i en tredskodom där Alex Jones befanns vara skyldig till förtal. Nu ska skadestånden fastställas för flera av offrens familjer Puch den FBI-agent som förföljdes och trakasserades av Jones anhängare och som till slut vingades att flytta, i det närmaste fly med hela sin familj.

För tydlighetens skull ska sägas att det inte är Youtube själva som sänder rättegången mot Alex Jone ytan det är Law & Crime Network som sänder.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian