TV-Tipset: Superhjältarnas superhjälte är tillbaka Kenny, Kenny Starfighter

av | sep 18, 2022 | Nöje, TV och Film

Mannen med hockeyfrillan och stomatol-leendet är tillbaka, Kenny Starfighter. En ny serie med Johan Rheborg i huvudrollen som superhjälten har precis börjat att rulla på SVT.

Kenny Starfighter är en hyllning till hela genren lika mycket som det är en ironisk flirt med laserpistoler, rymdskepp, dödsplaneter och allt som hela sci-fi genren innehåller. Även om detta i högsta grad är ett barnprogram så finns det massor av att skratta åt som vuxen om du bara har aldrig så lite barnasinne kvar. Den här gången har Kenny med sig släktingarna Penny Starfighter (Maja Ring) och Jenny Starfighter (Sissela Kyle).

Gammal

För alla som kommer ihåg hur det började kan meddelas att det faktiskt är 25 år sen superhjälten föddes och dök upp i tv första gången så jo, det betyder att du blivit gammal. Efter premiären så har det blivit filmer, mer tv, och nu kommer Kenny Starfighter tillbaka, på SVT, där du hittar det första avsnittet..

SVTPlay

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: