Trump kan släppas in på Facebook igen i januari nästa år

av | sep 24, 2022 | Socialt

Donald Trump kan släppas in på Facebook i januari nästa år då den nuvarande avstängningen löper ut, säger Nick Clegg från moderbolaget Meta Platforms.

Innan Meta fattar sitt beslut så kommer Meta att prata med med experter, väga risken för verklig skada och agera proportionellt, fortsatte Nick Clegg som hav beskedet i samband med vid ett exklusivt Semafor Exchange-evenemang i Washington, DC.

Kommenterar

Det är första gången Clegg, som är ansvarig för globala frågor inom Meta, kommenterar Donald Trumps vara eller inte vara på tjänsten. Trump stoppades och kastades ut från Facebook och Instagram efter upploppen i Kapitolium  i Washington, D.C. i januari 2021. Även Twitter och Youtube stängde ned Trumps konton.

Semafor

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: