Topplistor: Här är det vi streamar mest just nu

av | sep 15, 2022 | Nöje, TV och Film

Sagan om Ringen – Rings of Power – Amazon Prime Video rusade direkt upp i topp. Noterbart – House of the Dragon kommer inte in på andra plats utan animerade Rick And Morty.

Tim Cruse i ett modernt jaktplan toppar listan över de filmer vi sett mest den senaste veckan – kanske inte helt förvånande det heller. En förälskad åskgud kommer in på andra plats när det handar om filmer.

En storslagen historia formas – ondskan vaknar igen – del 1

House of the Dragon: The Heirs of the Dragons – del 1

blank

Film-Tipset: Top Gun: Maverick – allt går att förutse men ändå får Cruise ihop det till slut.

TV-Tipset: Älskande superhjältar och humor – Tor: Love and Thunder

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian