Störst efterfrågan på iPhone 14 Pro Max medan väntetiderna växer

av | sep 21, 2022 | Nyheter

Apple uppges ha beordrat sina underleverantörer att öka produktionen av nya iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max. Samtidigt kommer nya uppgifter som säger att beställningarna av Pro-modellerna ligger på runt 65 procent av det totala antalet beställningar från kunder.

I analytikern Ming-Chi Kuo senaste rapport om de nya iPhone 14 Pro-modellerna så skriver han att Apple ökat beställningarna för Pro-versionen under andra halvåret i år och att Apple förväntar sig en fortsatt mycket stark efterfrågan.

iPhone Pro Max

I ett blogginlägg skriver Kuo att “efter produktionslinjebytet kommer iPhone 14 Pro-modeller att stå för 60-65% av de totala iPhone 14-försändelserna under 2H22” (mot 55-60% tidigare uppskattat).

Kuo skrev så sent som förra veckan att , efter långsam efterfrågan på vanliga modeller under förbeställningshelgen, så har Apple ändrat sina prognoser för att producera fler iPhone 14 Pro och 14 Pro Max-modeller. iPhone 14 Pro Max står för 30-35% av de totala iPhone 14-sändningarna under 2H22 och är den mest populära iPhone 14-modellen.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: