Ooops, Logitech avslöjar två nya iPad-modeller av misstag

av | sep 22, 2022 | Nyheter

Logitech, stor och välkänd tillverkare av tillbehör för datorvärlden, tangentbord, möss, kameror med mera ser ut att ha avslöjat två nya modeller av iPad, av misstag.

Tidigare i veckan uppdaterades produktlistan för Logitechs Crayon-penna med informationen att pennan har stöd för kompatibilitet nya surfplattor: som angavs som – “iPad Pro 11-tum (4:e gen)” och “iPad Pro 12,9-tum (6:e gen).”

Båda modellerna var märkta som “Kommer snart” i listan.

Existerar inte

Det finns ett problem med uppgiften – de modellerna av iPad existerar inte, ännu. De har inte meddelats av Apple, inte bekräftats av Apple och än mindre så har Apple bjudit in till något produkt-event gällande de nya modellerna. Därför var det kanske inte helt överraskande heller att informationen snabbt plockades bort från Logitechs hemsida – men inte tillräckligt snabbt för att informationen skulle uppmärksammas.

Rykten säger att Apple planerar ne keynote under oktober/november där bland annat nya iPadmodeller ska visas upp.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: