Nu är SkyTimeShowtime här och du kan teckna ett abonnemang till halva priset

av | sep 20, 2022 | Nöje, TV och Film

Har du ett Paramount+-abonnemang sedan tidigare så bör det ha landat ett erbjudande om SkyShowtime i din epost nu med ett erbjudande om att teckna ett abonnemang på den nya tjänsten ill halva priset.

Paramount+ försvinner som tjänst och blir SkyShowtime från och med den 20 september (idag). Det betyder att om du har ett/haft ett abonnemang på Paramount+ så måste du teckna ett nytt abonnemang. Ordinarie pris är 79 kronor men slår du till snabbt så kan du teckna ett fortsatt abonnemang för 39.50.

Den nya pan-europeiska streamingtjänsten SkyShowtime har gått live i Norden och nästa lanseringsdatum är nu bekräftade.

Paramount Global-Comcast joint venture är nu tillgängligt i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Den har exklusiva tv-premiärer av förstklassiga teaterfilmer från Paramount Pictures och Universal Pictures, Hollywoods två äldsta studior som tillsammans står för nästan 50 % av Hollywoods biljettkontor.

Det har också bekräftats att Nederländerna och Portugal sänds live den 25 oktober.

SkyShowtimes vd Monty Sarhan sa: “Vår tid har kommit. Det är äntligen dags för SkyShowtime. Vi är så glada över att kunder i Norden kommer att få exklusiv tillgång till de senaste serierna och filmpremiärerna från våra ikoniska och världsberömda studior. Vi är också glada över att meddela att nästa månad kommer publik i Nederländerna och Portugal att kunna uppleva SkyShowtime när vi fortsätter vår expansion över Europa.”

Broadband TV News

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian