Nästa Apple-event kan bli en serie med pressreleaser

av | sep 25, 2022 | Nyheter

Nästa Apple-lansering kan bli ett natta pressreleaser men ingen keynote, vare sig digital eller fysisk, skriver Mark Gurman i sitt senaste nyhetsbrev.

Det spekuleras om vad Apple kan komma att visa upp och lansera –  allt lanserat med pressreleaser.

Listan på det som Apple förväntas att lansera ser ut ungefär som följer:

● M2 och M2 Pro Mac mini
● M2 Pro och M2 Max 14-tums och 16-tums MacBook Pro
● M2 11-tums och 12,9-tums iPad Pros

Det har förekommit rykten om en uppdaterad Apple TV med ett A14-chip och mer RAM-minne som Gurman fortfarande säger kan komma att lanseras i år;. Gurman räknar dock inte med att den efterlängtade M2-baserade Mac Pro inte kommer att släppas förrän 2023.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian