Magdalena Anderssons blunder – gratulerade fel Liz Truss

av | sep 6, 2022 | Socialt

Liz Truss är ny premiärminister i Storbritannien, hon utsågs igår, måndag, men när Sveriges statsminister skulle gratulera via Twitter så gick det snett – Magdalena Andersson gratulerade fel Liz Truss.

@liztruss på Twitter är inte Storbritanniens nya premiärminister vars kontot heter @trussliz. Den första signaturen och kontot tillhör en kvinna som glatt svarat världens ledare och politiker som gratulerat för Magdalena Andersson är långt ifrån ensam om att ha gratulerat fel person.

Ledaren för De Gröna i Storbritannien och hon har gjort samma misstag:

men fann sig snabbt:

Magdalena Andersson raderade snabbt sitt inlägg men inte tillräckligt snabbt – det hann kopieras.

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian